Paketit

Viikottain meillä joku täyttää vuosia, kun suositut lastensynttärit valtaavat ratoja. Synttärit, kokoukset, bileet tai juhlat – järjestämme ne kaikki. Tutustu valmiisiin paketteihimme. Valmiiden pakettien lisäksi järjestämme aina mielellämme myös räätälöityjä tilaisuuksia. Voit tilata paketin yhteystiedot osiosta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Kerrothan henkilömäärän ja toivotun päivämäärän. Otamme sinuun yhteyttä saatuamme viestisi.

Synttärit

Synttäripakettiimme kuuluvat keilaradat ja tarjoilu. Tarjoilu sisältää limua, keksejä, karkkia, sipsejä ja kaiken huipuksi vanilijapirtelön. Kokonaiseen pakettiin kuuluu kaksi rataa kahdeksi tunniksi. Maksimimäärä osallistujia on 12. Tämän paketin hinta on 180 euroa. Jos juhlijoita on vähemmän, voi valita puolikkaan paketin. Siihen sisältyy joko kaksi rataa tunniksi tai yksi rata kahdeksi tunniksi. Maksimimäärä osallistujia on 6. Puolikkaan paketin hinta on 90 euroa.

Juhlat / Bileet

Tule ystäväporukalla, tule polttarijengillä, tule synttäreihin, valmistujaisiin, illanistujaisiin. Bilepakettimme muuntautuu moneksi! Alkuiltaa viettämään, pienellä porukalla juhlimaan vai kunnon bileet, kaikki onnistuu!

Pikkujoulut

Kun pikkujouluaika lähestyy… Vuokraamme saunatilamme pikkujouluporukoiden käyttöön. Pakettiin voi ottaa saunatilojen lisäksi pikkupurtavaa tai päivällisen juomineen. Illanviettoon kannattaa yhdistää myös riemukas keilailusessio. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous.
-