Paketit

Viikottain meillä joku täyttää vuosia, kun suositut lastensynttärit valtaavat ratoja. Synttärit, kokoukset, bileet tai juhlat – järjestämme ne kaikki. Tutustu valmiisiin paketteihimme. Valmiiden pakettien lisäksi järjestämme aina mielellämme myös räätälöityjä tilaisuuksia. Voit tilata paketin yhteystiedot osiosta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Kerrothan henkilömäärän ja toivotun päivämäärän. Otamme sinuun yhteyttä saatuamme viestisi.

Synttärit

Synttäripakettiimme kuuluvat keilaradat ja tarjoilu. Tarjoilu sisältää limua, keksejä, karkkia, sipsejä sekä mehujäät jokaiselle. Kokonaiseen pakettiin kuuluu kaksi rataa kahdeksi tunniksi. Maksimimäärä osallistujia on 12. Tämän paketin hinta on 195 euroa. Jos juhlijoita on vähemmän, voi valita puolikkaan paketin. Siihen sisältyy kaksi rataa tunniksi.  Maksimimäärä osallistujia on 6. Puolikkaan paketin hinta on 100 euroa. Keilakenkien vuokra sisältyy synttäripaketteihin. Pakettien keilausaika: Isommassa paketissa 1 tunti 50 min., pienemmässä paketissa 50min. Keilausajan päätteeksi tarjoamme mehujäät. Pakettien herkkutarjoilun voi ottaa joko keilauksen aikana tai sen jälkeen. Myös pizzapalat paketteihin onnistuu lisämaksusta. Räätälöimme myös paketteja jos edelliset vaihtoehdot ei sovi.

 

Juhlat / Bileet

Aina on syytä juhlia ja meillä sen voi tehdä pitkän kaavan mukaan! Oli kyseessä polttarit, synttärit, häät, tyky-ilta, meiltä löytyy puitteet. Alkuun vaikka keilausta ja sen jälkeen siirtyminen yläkerran kokous- ja saunatiloihin ruokailemaan ja saunomaan. Yläkerrasta löytyy juomakaappi, joka saadaan täytettyä toiveiden mukaisesti. Omien juomien nauttiminen on ehdottomasti kiellettyä koko kiinteistön alueella ja siitä sakotetaan.

Pikkujoulut

Kun pikkujouluaika lähestyy… Vuokraamme saunatilamme pikkujouluporukoiden käyttöön. Pakettiin voi ottaa saunatilojen lisäksi pikkupurtavaa tai päivällisen juomineen. Illanviettoon kannattaa yhdistää myös riemukas keilailusessio. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous.
-