Esittely

Vihti Bowling on nykyaikainen viihdekeilahalli. Vihti Bowling tarjoaa jokaiselle jotakin – harrastajille ja kilpailijoille aktiivista toimintaa, perheille ja ystäville menevän ajanviettopaikan.

Vihti Bowling on perustettu vuonna 2008.

Meillä voit viettää lasten synttäreitä, polttareita, juhlia firman tai kaveriporukan pikkujouluja tai viettää hauskaa iltaa kavereiden kanssa ilman erikoisempia juhlan aiheita. Meiltä löytyy valmiita ehdotuksia, kuten esimerkiksi supersuositut lasten keilasynttärit – joista voittekin lukea lisää ”paketit” sivuilta. Räätälöimme tilaisuuksia myös toiveiden mukaan.

Kahdeksalla keilaradallamme keilataan ahkerasti. Viikonloppua kohden halli muuttuu hämmästyttävine valoefekteineen mahtavaksi hohtoluolaksi, jossa viihtyvät kaikki pikkulapsista isovanhempiin saakka. Keilailu on hauskaa – ja jokainen osaa keilata! Lapsille meillä on ränniesteet, jolloin pallo menee aina perille asti kaataen vähintään yhden keilan joka kerta. Keilahallillamme on myös neljä Brunswickin biljardipöytää.

Kahvila/baaristamme saat helpotusta pieneen suolaisen- ja makeannälkään sekä virvoitusjuomia, erikoiskahveja ja anniskeluoikeuksin varustetun baarin tarjonnan janoosi.

Yllätä ystävä tai perheenjäsen lahjakortilla. Voit ostaa lahjakortin haluamallasi summalla ja lahjan saaja voi käyttää sitä haluamallaan ajalla biljardiin tai keilaukseen. Oiva idea esimerkiksi synttärilahjaksi.

 

Kurkista kuvagalleriaamme

 

-